V-Power Diesel

Shell V-Power Diesel, l’investigació per l’alt rendiment

Els nostres científics treballen en la creació de carburants d’alt rendiment per al seu vehicle, amb una experiència de més de 60 anys d’intens treball colze a colze amb Ferrari. Totes les decisions que s’adopten en els nostres laboratoris estan pensades per maximitzar el rendiment dels nostres carburants en els millors circuits del món i, conseqüentment, en la carretera. El resultat: els carburants Shell V-Power estan especialment dissenyats per ajudar a mantenir el seu motor sempre potent i llest.

Els nostres científics treballen permanentment per intentar millorar els nostres carburants de gasolina i diesel. Aquesta passió per l’excel·lència és la que permet que el seu vehicle sempre pugui obtenir les millors prestacions.

Shell V-Power Diesel, una nova generació de carburants:

Shell V-Power Diesel també aporta beneficis amb una fórmula de doble acció amb nous additius dissenyats per millorar el rendiment del cotxe netejant i protegint els sistemes d’injecció d’última generació, al llarg de tota la seva vida.

Tanmateix, també contenen components anticorrosius per evitar una degradació prematura dels components d’acer del seu motor.

Comparteix-ho a les teves Xarxes Socials !