V-Power Gasolina 98

Shell V-Power Gasolina sense Plom 98, l’investigació per l’alt rendiment

Els nostres científics treballen en la creació de carburants d’alt rendiment per al seu vehicle, amb una experiència de més de 60 anys d’intens treball colze a colze amb Ferrari. Totes les decisions que s’adopten en els nostres laboratoris estan pensades per maximitzar el rendiment dels nostres carburants en els millors circuits del món i, conseqüentment, en la carretera. El resultat: els carburants Shell V-Power estan especialment dissenyats per ajudar a mantenir el seu motor sempre potent i llest.

Els nostres científics treballen permanentment per intentar millorar els nostres carburants de gasolina i diesel. Aquesta passió per l’excel·lència és la que permet que el seu vehicle sempre pugui obtenir les millors prestacions.

Shell V-Power Gasolina sense Plom 98, una nova generació de carburants:

La fórmula exclusiva de doble acció de Shell V-Power està dissenyada per netejar de forma activa el seu motor i reduïr la fricció, perqué el seu cotxe pugui desenvolupar la major potència durant la seva vida.

Shell V-Power Gasolina sense Plom 98 conté:

  • Components que milloren de forma substancial el rendiment, dissenyats per anar eliminant progressivament els dipòsits de partícules que li resten potència al seu motor.
  • Tecnología per a la modificació de la fricció, dissenyada per ajudar al seu vehicle a obtenir més potència des del primer repostatge.

 

Comparteix-ho a les teves Xarxes Socials !